Kunderapporter, der forbliver, som de blev sendt
Hver rapport, du sender, linker nu til en frosset kopi med dit brand af dashboards, som de så ud den dag, rapporten blev sendt, med download som PDF. Links udløber efter 13 måneder, medmindre du gemmer dem.